Rens Dekker Communication Design

Rens Dekker Communication Design is een grafisch ontwerpbureau dat gezicht en gevoel geeft aan nationale en internationale organisaties en merken, ongeacht hun grootte of budget. 

Onze uitdaging ligt in het bedenken en ontwerpen van een visuele identiteit, logo, huisstijl, affiche, CD-hoes, website, campagne, verpakking, brochure, folder, boek. Eigenlijk alles waarbij creativiteit en design waarde creëren voor een merk, bedrijf of artiest. Dat is waar we goed in zijn en wat ons drijft.

RDCD werkt zonder accountmanagers. Je praat dus altijd met de ontwerper waardoor er snel, resultaatgericht en zonder ruis samengewerkt wordt. Voordat we gaan ontwerpen stellen we samen met de opdrachtgever het vertrekpunt vast. De essentie van het merk. De kernwaarden van het bedrijf. Van daaruit gaan we ontwerpen.

RDCD hanteert geen vaste stijl en gaat voor iedere opdrachtgever op zoek naar een uniek concept vanuit het hoofd en een esthetische vertaling vanuit het hart. Hierbij worden alleen designkeuzes gemaakt die inhoudelijk iets toevoegen en die de kernwaarden en de essentie visualiseren, versterken en uitdragen. Aangezien wij beschikken over een breed netwerk van fotografen, illustratoren, webbouwers en drukkers die er net zo over denken, kunnen we een opdracht van concept tot en met implementatie realiseren.

RDCD houdt van overzicht en duidelijkheid, voor onszelf en voor onze klanten. Daarom werken we altijd in vooraf vastgestelde fasen en spreken we van tevoren af wat het mag gaan kosten. RDCD gelooft dat het in een samenwerking draait om de persoonlijke relatie tussen mensen, chemie en organische groei. Dat is niet te vatten in een vast stramien, maar gaat om luisteren, begrijpen, gunnen en doen. Dat gaat op gevoel en intuïtie en begint met een kop koffie en een klik.


Lees meer over: Logo en huisstijl ontwerp  |  Branding en visuele identiteit  |  Conceptontwikkeling

Projects